Patreon changes… again!

I decided to turn my Patreon page into English. And I just couldn’t bring myself to delete this text without putting it up somewhere. So here it is, my old Patreon description in Swedish. Enjoy or ignore! 😉

 

Hej och välkommen hit! Jag gör videos om the sims på YouTube och ibland lite relaterade saker också. Kolla min YouTube-kanal! Jag är tacksam för varje slant eftersom det visar att ni verkligen uppskattar det jag gör. Jag gör dessa videos för att det är ett kul sätt att “skriva” historier på, och i nuläget tycker jag att det är viktigt att hålla det hela fritt från prestationskrav. Skänk bara pengar om du vill!

Mitt sims-intresse

Jag började spela The Sims (1) runt millennieskiftet. Min pappa hade med sig en (ytterst laglig *host host*) skiva hem från Singapore och sa att det här gillar tydligen alla tjejer nu. Jag blev som vanligt sur över att man ska gilla något endast på grund av vilket kön man har, men testade. Och spelade. Och jag var fast! Jag började spela med Roomies-hushållet, tror jag de hette. Två tjejer som bodde ihop i alla fall. Sedan spelade jag med Goth också i deras kusliga hus med kyrkogården bredvid. Åh, minnena!

Tvåan kom och det stora var att barnen blev vuxna och kunde få egna barn! Legacys föddes och jag följde andras på thesims.se (som inte finns kvar, jag fattar inte hur de kunde ta bort den fina sidan där man kunde dela berättelser) och spelade egna.

Trean med sin öppna värld, färghjulet och alla sina buggar… Jag längtade till fyran men gillade alla funktioner och HÄSTAR! 🙂

Nu är fyran här, och det är ju bäst hittills, nu när moddarna fixat de funktionerna som verkligen saknas. Bara att andra hushåll gifter sig och skaffar barn… kolla in  Deaderpool för att fixa det!

Jag på YouTube

Jag skapade min kanal för evigheter sedan, och då var det för att vlogga, som jag såg att andra gjorde. Då var det inte så mycket svenskar på YouTube, vad jag kunde hitta, så jag ville inte låsa ut resten av världen och vloggade på engelska.

För ett par år sedan började jag testa att lägga ut videos när jag spelade, och till sist testade jag att göra en serie i sims 4, och då var det min pågående 100-bebis-utmaning som fick synas. Jag var på generation 2 med Julia och hennes yngsta dotter blev Annika!

Annika fick vara med om fosterhemsutmaningen, men hon rymde och nu gör hon som hon vill helt. Vad som händer i framtiden får vi verkligen se!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.