Patreon changes… again!

I decided to turn my Patreon page into English. And I just couldn’t bring myself to delete this text without putting it up somewhere. So here it is, my old Patreon description in Swedish. Enjoy or ignore! 😉

 

Hej och vĂ€lkommen hit! Jag gör videos om the sims pĂ„ YouTube och ibland lite relaterade saker ocksĂ„. Kolla min YouTube-kanal! Jag Ă€r tacksam för varje slant eftersom det visar att ni verkligen uppskattar det jag gör. Jag gör dessa videos för att det Ă€r ett kul sĂ€tt att “skriva” historier pĂ„, och i nulĂ€get tycker jag att det Ă€r viktigt att hĂ„lla det hela fritt frĂ„n prestationskrav. SkĂ€nk bara pengar om du vill!

Mitt sims-intresse

Jag började spela The Sims (1) runt millennieskiftet. Min pappa hade med sig en (ytterst laglig *host host*) skiva hem frĂ„n Singapore och sa att det hĂ€r gillar tydligen alla tjejer nu. Jag blev som vanligt sur över att man ska gilla nĂ„got endast pĂ„ grund av vilket kön man har, men testade. Och spelade. Och jag var fast! Jag började spela med Roomies-hushĂ„llet, tror jag de hette. TvĂ„ tjejer som bodde ihop i alla fall. Sedan spelade jag med Goth ocksĂ„ i deras kusliga hus med kyrkogĂ„rden bredvid. Åh, minnena!

TvÄan kom och det stora var att barnen blev vuxna och kunde fÄ egna barn! Legacys föddes och jag följde andras pÄ thesims.se (som inte finns kvar, jag fattar inte hur de kunde ta bort den fina sidan dÀr man kunde dela berÀttelser) och spelade egna.

Trean med sin öppna vĂ€rld, fĂ€rghjulet och alla sina buggar… Jag lĂ€ngtade till fyran men gillade alla funktioner och HÄSTAR! 🙂

Nu Ă€r fyran hĂ€r, och det Ă€r ju bĂ€st hittills, nu nĂ€r moddarna fixat de funktionerna som verkligen saknas. Bara att andra hushĂ„ll gifter sig och skaffar barn… kolla in  Deaderpool för att fixa det!

Jag pÄ YouTube

Jag skapade min kanal för evigheter sedan, och dÄ var det för att vlogga, som jag sÄg att andra gjorde. DÄ var det inte sÄ mycket svenskar pÄ YouTube, vad jag kunde hitta, sÄ jag ville inte lÄsa ut resten av vÀrlden och vloggade pÄ engelska.

För ett par Är sedan började jag testa att lÀgga ut videos nÀr jag spelade, och till sist testade jag att göra en serie i sims 4, och dÄ var det min pÄgÄende 100-bebis-utmaning som fick synas. Jag var pÄ generation 2 med Julia och hennes yngsta dotter blev Annika!

Annika fick vara med om fosterhemsutmaningen, men hon rymde och nu gör hon som hon vill helt. Vad som hÀnder i framtiden fÄr vi verkligen se!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.