Lwani träffar en kompis

Lwani tyckte att det nog skulle vara trevligt med lite sällskap på sin egen nivå, men i Darnassus ekade det ju typ. Eller så for det runt level 80-snubbar på megaläskiga mounts.

Dem vågade ju inte en stackars level 9-alv störa. Man vet ju aldrig om de stampar ihjäl en om man noobar sig eller något.

Sen fick Lwani något konstigt i blicken och dödade både ett rådjur och en kanin. Vidde var shockad, men Lwani sa något om att hon behövde skinnet. Men sedan fick Lwani dåligt samvete och ville inte döda fler oskyldiga djur.

I Dolanaar hittade Lwani en kompis som ville hjälpas åt med lite q. Lwani tyckte nog att man kunde ta och kosta på sig att säga quests, men q går ju lite fortare, så ok då.

Det var visst nån snubbe man skulle dekapitera eftersom han var ond. Lite väl brutalt, men han bodde i en grotta, och då får han skylla sig själv.

Så de två nyfunna vännerna begav sig till grottan och hade ihjäl snubben. Han var misstänkt lik den lurviga röda snubben som lurat Lwani så hon blev skälld på, så Lwani tyckte det var extra roligt att ha ihjäl honom. Men hon tyckte nog att det kunde ha sprutat lite mer blod om man nu skaffar av huvudet av någon.

Efter att uppdraget med huvudet var avklarat (gissa om det blev en konstig lukt i ryggan efter att man kånkat runt på det) var det en juvel som blivit snodd som Lwani och Idesbald hjälpsamt nog skaffade tillbaka.

Egentligen skulle Lwani velat leka mera med sin nya kompis, men Vidde sa att hon var tvungen att vara tråkig och sova.

“Man fick ju inte ens dinka level 10”, muttrade Lwani.

Näe, man får inte allt här i livet. Förresten heter det dinga, men Lwani tycker det är roligare att säga dinka. Lite skoj ska man ju ha. Sedan kanske Kaedon blir sur om man säger fel, och då är det extra kul! =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.