Storstadsbestyr

WoWScrnShot_113008_155917Eftersom Lwani nu blivit hamnat i värsta storstaden igen tänkte hon passa på att hälsa på kungen. Men han var visst inte där. WoWScrnShot_113008_160408Däremot kunde man ju bada i kanalen och leka sjölejon ett tag. Lwani fick syn på en snubbe som visst inte gillade att blöta ner fötterna.

-Skumma folk, tänkte Lwani och simmade vidare med Ugglan som var med.

När man är i en stad är man ju bara dum om man inte shoppar, så det blev nästa sak på ToDo-listan.

Shopping

Fast måste det verkligen vara så mycket folk, tänkte Lwani medan hon försökte sälja allt hon inte trodde att hon skulle få nytta av och se om det fanns något hon ville ha.

Vem är noobI en stad finns tydligen alla typer av folk, även de som skuttar runt på mekaniska hönor och kallar andra för n00bs. Lwani hade inte mycket till övers för allt det här. Det var mest rörigt och folk var själviska och oförskämda. Hon längtade hem till Teldrassil där folk iaf låtsades vara vänliga.

tigerUtanför Stormwind hittade Lwani en liten kisse som såg ut att behöva någon som klappade den då och då. Det fanns ju kanske risk för att Lilla Isbjörnen och Ugglan skulle kivas ännu mer, men det kunde ju inte hjälpas. Tycker man om djur så gör man. Och Kissen ville gärna springa efter Lwani verkade det som.

Mysigt med alla djuren, tänkte Lwani och kände sig lite mer hemma på den här konstiga platsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.