Spännande dag i Lwani’s liv

Möt Lwani. Den här stackars alven blev till för att vidde ville drömma sig bort till en värld där man är snäll om man har ihjäl saker. Typ för att de inte har nåt att äta om man låter dem leva. Eller någon annan lätt ologisk förklaring.

Lwani tyckte iaf att det var rätt så trivsamt att springa runt och ha ihjäl vildsvin och pantrar för att vara snäll mot dem.

Och sen kom Shannah och gav henne lite väskor i present. Nu kanske det kan tänkas att en så tuff tjej som Lwani i alla fall är inte skulle bry sig om några väskor, men är man kvinna så är man, och väskor slår alltid an en speciell gen hos en, utöver samlar-glädjen man känner när man kan spara på sig så mycket mer saker utan att behöva slänga ifrån sig saker eller lämna dem på marken…

Sen blev det till att plocka blommor, för det var någons pojkvän som blivit sjuk av för nära kontakt med gigantiska spindlar. Och det är ju klart att man ställer upp om man inte ens måste ha ihjäl något… Ja, man var ju tvungen att döda en spindel eller två för att hitta sista ingrediensen till motgiftet, men spindlar är onda varelser även om man är en snäll individ som gillar djur och springer runt och skriver /love åt kaniner.

Till sist blev Vidde för trött, så då fick även Lwani gå och lägga sig tillsammans med lilla isbjörnen som Blizzard tyckte att hon skulle ha att krama på nätterna. Eller dagarna, kanske. Night elves är ju tydligen nattliga varelser, och eftersom Vidde inte kommer låta henne springa runt annat än kvällar och nätter för det mesta kanske det passar ganska bra.

Så om hon slutar att hoppa i sängen kanske hon är utvilad när det är dags för nya äventyr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.