Katt!

Det blev inte så mycket köpt som det blev sålt. Himla praktiskt att kunna ge andra det man hittat… mot pengar. Lwani var rätt nöjd med att kunna ge så mycket till noobsen som antagligen inte hade en aning om var man skulle hitta saker och ting.

Ja, eller så hade de en aning. Hur ska man veta det på förhand?

Eftersom det inte fanns mer att uträtta på Teldrassil skaffade Lwani skjuts med en sådan där fågelaktig grej. Den verkade lite lurig tyckte hon nu när hon tänkte på det. Flög rakt dit den skulle oavsett vad som hände runtom.

Lwani funderade på om den var så smart egentligen…

Lwani märkte att Lillkissen hade följt med på något sätt. Den här världen var verkligen konstig. Hon hade en massa väskor med massor med saker i, men de verkade inte väga någonting. Lillkissen bodde väl någonstans i dem, kunde man tänka.

De hittade en massa luriga monster som vaktade små statyer. Det blev lite kattigt, tyckte Lwani, men det var nog bara bra. Katter är bra.

Speciellt när det finns massor med statyer när någon bett en hämta ett gäng av dem.

Sedan var det tydligen meningen att man skulle fara till Moonglade igen. Lwani reflekterade över hur praktiskt det var att hon kunde komma dit på ett ögonblick.

Hur det hängde ihop med fysikens lagar hade hon ingen aning om, men varför gnälla på något som är smidigt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.